Slovensko English Deutsch Italiano
+386 (0)41 365 521
+386 (0)41 743 612
+386 (0)4 57 47 020

Dobrodošli v Združene arabske emirate - nepozabne počitnice

Združeni Arabski Emirati so gotovo najlepši biser Srednjega Vzhoda. So pravi počitniški paradiž s celoletnim sončnim vremenom, kjer je tradicionalna arabska gostoljubnost združena z razkošjem modernih mest v izjemno privlačno turistično destinacijo.

Samo državo tvori sedem dežel, ki se imenujejo emirati – Abu Dhabi, Dubai, Ajman, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah in Umm al-Quwain. Največji emirat je Abu Dhabi z istoimenskim glavnim mestom, ki je tudi politično, poslovno in kulturno središče države. Danes tudi uradno velja za najbogatejše mesto sveta. Prav v Abu Dhabiju se bo naše potovanje po tej izjemno raznoliki deželi, katere najprivlačnejši kotički še vedno niso povsem odkriti evropskemu turistu, tudi začelo.

V Turistični agenciji Destina smo skupaj z lokalno turistično agencijo Phoenix organizirali prav posebne počitnice. Popeljali Vas bomo na potovanje od več kot 650 km dolge obale s številnimi otoki, koralnimi grebeni in mogočnimi mesti, preko goratih vzhodnih predelov z naravnimi vodnimi viri in tradicionalnimi vasmi, kjer se je čas ustavil, pa vse do peščenih sipin dih jemajočih arabskih puščav. Podajte se na nepozabno potovanje skozi osupljiv arabski svet in doživite najlepše počitnice, ki vam jih Bližnji Vzhod lahko ponudi. Uživajte v neverjetni deželi, kjer so moderno in starodavno, mestno in podeželsko, staro in novo, prepleteni v nenavadno kombinacijo, ki vas bo pustila očarane.

Dobrodošli v Združene Arabske Emirate!

Safari z vozili 4x4

Kliknite zgornjo ikono in si poglejte video